Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Bland Blondiner och Pelargoner" by Lars Stål " Book PDF Kindle ePub Free

Bland Blondiner och Pelargoner

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Bland Blondiner och Pelargoner
  • Author : Lars Stål
  • Release Date : January 20, 2014
  • Genre: Education,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 27753 KB

Description

Lars Stål är en erfaren ledare med många år i yrket. Med hans annorlunda bakgrund och koppling till lantbruket och skogen är han ofta anlitad för att föreläsa i ämnet - “Ledarskap”. Både med sina personliga reflektioner och sitt lite annorlunda språk, blir han lättsam att lyssna till.

Han har en fantastisk förmåga att entusiasmera sin publik med personliga berättelser och sin vassa tunga. Ofta glimrar han med vassa kommentarer om sin samtid.

I denna bok sammanfattar Lars Stål sina personliga och professionella erfarenheter och delar med sig av dessa. Det är enkla sidor men med många kloka tankar. Han lär dig sina hetaste tips om att presentera, leda och att framförallt - Vara snäll. 

Har du uppmärksamheten, då du står på scen. Då kan du slappna av. Du är redan där du vill vara och då är det enkelt att vara snäll. Du får lära dig hur du kommer dit även mentalt.  

Lars Stål arbetar just nu det offentligas tjänst men har under många år arbetat i det privata näringslivet. Han är dessutom en hängiven jägare med ett djupt engagemang i skog och natur. 


Books Free Download "Bland Blondiner och Pelargoner" PDF ePub Kindle