Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Er Antikrists Tid Kommet, Er Martyriet, Genopstandelsen Og Tusindårsriget På Vej? ( I )" by Paul C. Jong # Book PDF Kindle ePub Free

Er Antikrists Tid Kommet, Er Martyriet, Genopstandelsen Og Tusindårsriget På Vej? ( I )

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Er Antikrists Tid Kommet, Er Martyriet, Genopstandelsen Og Tusindårsriget På Vej? ( I )
  • Author : Paul C. Jong
  • Release Date : January 19, 2018
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 646 KB

Description

Efter terroristernes angreb den 11. september steg trafikken på internetsiden www.raptureready.com med mere end 8 millioner hits - internetsiden indeholder information om verdens undergang. Ifølge en fælles undersøgelse foretaget af CNN og TIME tror mere end 59 % af alle amerikanere nu på apokalyptisk eskatologi.
Som svar på de spørgsmål, som er oppe i tiden, giver forfatteren en klar fremstilling af nøgletemaerne i Johannes' Åbenbaring inklusiv Antikrists tilbagevenden, helgenernes martyrium og kaldelse, Tusindårsriget og den nye Himmel og Jord - alt på baggrund af de hellige skrifters kontekst og guidet af Helligånden.
Denne bog kommenterer vers-til-vers Johannes' Åbenbaring og suppleres med forfatterens inspirerede prædikener. Enhver, som læser denne bog, vil forstå alle de planer, som Gud har med denne verden.
Det er nu, at I skal erkende det absolutte behov for at tro på evangeliet om vandet og Ånden, så at I kan få visdommen, som kan udfri jer fra alle prøvelserne og trængslerne i de sidste tider. Med disse to bøger og ved at tro på evangeliet om vandet og Ånden, vil I være i stand til at overkomme alle prøvelserne og trængslerne, som der er profeteret om i Johannes' Åbenbaring.


Download Books "Er Antikrists Tid Kommet, Er Martyriet, Genopstandelsen Og Tusindårsriget På Vej? ( I )" PDF ePub Kindle